Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی سوادکوهی در مورد آخرین وضعیت خود صحبت کرده است

علی سوادکوهی از مبارزه اش با جردن باروز می گوید. 

به گزارش طرفداری، علی سوادکوهی در خصوص مبارزه با جردن باروز در جام بین‌المللی یاشاردوغو به تسنیم گفت:

من این کشتی را بردم، اما داور امتیاز را به جردن باروز داد. اگر کشتی را دیده باشید، متوجه می‌شوید که حریف آمریکایی کاری نکرد که مرا شکست دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاش این را برای همه کشتی‌گیران رسانه‌ای کنید که داور چگونه بعد از لمس دوبنده باروز، به من اخطار و به او امتیاز داد. من برای زیرگیری اقدام کردم که دستم دوبنده او را لمس کرد. کشتی با نتیجه یک - یک دنبال می‌شد و من برنده بودم، اما داور به من اخطار داد. من زیرگیری کرده بودم و این اخطار اصلاً درست نبود.

وی با بیان اینکه فکرش خیلی به هم ریخته است، تصریح کرد:

در ثانیه‌های پایانی تایم اول، یک زیر مستقیم از بالا گرفتم. در ادامه پای باروز بیرون رفت و زانو زد. اگر فیلم را ببینید، کاملاً مشخص است که اندازه 10 سانتی‌متر پایش از تشک بیرون رفت، اما امتیاز من را ندادند و به جایش به او امتیاز بی‌دلیل دادند. شنیدم این داور همان کسی بود که قبلاً حق حمید سوریان و سعید عبدولی را ضایع کرده بود.

کشتی‌گیر وزن 79 کیلوگرم با بیان اینکه مردم می‌دانند که او کشتی را نباخته است، گفت:

این یک تورنمنت بود، اما بچه‌ها واقعاً گناه دارند که حق‌شان در مسابقات رسمی، به این شکل ضایع شود. در پایان کشتی، باروز به زبان انگلیسی نکته‌ای به من گفت که متوجه نشدم چه می‌گوید، اما بعداً دیدم در مصاحبه‌هایش از کشتی من تعریف کرده است.

سوادکوهی با اشاره به اینکه تلاش خود را برای شکست باروز کرده است، خاطرنشان کرد:

پیش خودم عذاب وجدان ندارم. کشتی خوبی گرفتم و برای شکست حریفم تلاش کردم، اما متأسفانه امتیازم را ندادند. البته باروز واقعاً کشتی‌گیر خوبی است و در 32 سالگی، هنوز هم حرف اول را می‌زند. علم تمرین و تغذیه آنها با ما فرق دارد. سختی زیادی می‌کشیم تا کشتی اول را پشت سر بگذاریم و بدن‌مان راه بیفتد، اما اینها اصلاً عین خیال‌شان نیست که کشتی اول است یا آخر. هر کشتی آنها که تمام می‌شد، راحت روی صندلی می‌نشستند و یک مکمل می‌خوردند. این ورزشکاران اصلاً مشکلی بدنی ندارند.

دارنده مدال برنز جام بین‌المللی یاشاردوغو با بیان اینکه استرس زیادی بر کشتی‌گیران ایرانی حاکم است، عنوان کرد:

من سنی ندارم، اما استرس کشتی و مسابقه باعث شده ریشم سفید شود و موی سرم بریزد. هر مبارزه‌ای برای ما حکم مرگ و زندگی را دارد. قبل از مبارزه با باروز بسیار دعا کردم و فقط به خودم می‌گفتم باید حریف آمریکایی را ببری. زحمت خودم را هم کشیدم، اما ادامه آن دست من نبود و از مردم عذرخواهی کردم. البته خیلی از آنها به من پیام دادند که دیده‌اند داور امتیازم را نداده است. بعد از مبارزه با باروز، مادرم هم از من راضی بود و می‌گفت حقم را خورده‌اند.

اخبار داغ 

پیشنهاد وسوسه‌ انگیز به مهدی سیدعلی؛ دربی را سوت بزن و خداحافظی کن! دراگان اسکوچیچ ارزان‌ ترین مربی در جام جهانی 2022 فسخ قرارداد اسپانسرینگ روبرت لواندوفسکی با هواوی به دلیل ارتباط با ارتش روسیه هری کین از رکورد گلزنی تیری آنری در لیگ برتر عبور کرد 

منبع: طرفداری

کلیدواژه: علی سوادکوهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۴۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از قرقیزستان تا رومانی: قهرمانی که داور شد!

به گزارش "ورزش سه"، چندی قبل بود که خبری در خصوص قهرمانی یک ورزشکار در رشته فیتنس چلنج با وزن 118 کیلوگرم منتشر شد! البته این ورزشکار در زمان مسابقه 118 کیلو نبود و با حدود 6 ماه تمرین و کاهش وزن 35 کیلوگرمی توانسته بود آمادگی حضور در مسابقات داخلی و بین المللی را کسب کند.

سید مجید قریشی که سال گذشته در مسابقات جهانی قرقیزستان با 40 سال سن یک طلا و دو برنز در بخش های مختلف رشته فیتنس چلنج کسب کرد، دو مسابقه دیگر را هم در سال 1402 تجربه کرد. این ورزشکار که حالا با 73 کیلوگرم وزن و 45 کیلو کاهش وزن نسبت به آغاز ورزش خود، برای مسابقات بین المللی رومانی می شود، یک نقره در جام جهانی اسپانیا و دو برنز در مسابقات بین المللی ترکیه کسب کرد.

قریشی با اشاره به اتفاقاتی که سال گذشته برایش رخ داد، گفت: "سال فوق العاده ای را پشت سر گذاشتم و چندین مدال در مسابقات بین المللی و جهانی کسب کردم. من تازه انگیزه گرفته ام و در 41 سالگی می خواهم به خیلی از افراد به ویژه آنهایی که اضافه وزن دارند، ثابت کنم که هیچ وقت برای شروع کردن ورزش حتی در سطح قهرمانی دیر نیست."

وی که حالا به عرصه داوری هم ورود کرده، اضافه کرد: "در کنار ورزش توانستم دوره های داوری را هم پشت سر گذاشته و بعد از قبولی در تست های مدنظر دفترچه داوری بین المللی را هم بگیرم. دو هفته دیگر به رومانی می روم و آنجا هم به عنوان داور حاضر خواهم بود. حضور در مسابقات قهرمانی آسیا 2024 در مغولستان و قهرمانی جهان به میزبانی ایران هم از دیگر برنامه هایم برای سال جاری است."

دیگر خبرها

  • موعود داور فینال آسیا شد
  • بنیادی فر داور فینال جام ملت های آسیا زیر ۲۳ سال شد
  • واکنش جالب سرمربی پرسپولیس به استوری جنجالی نورافکن
  • داور لیگ برتری استعفا داد
  • حیدری داور دیدار سپاهان و پرسپولیس شد
  • از قرقیزستان تا رومانی: قهرمانی که داور شد!
  • گفت‌وگو با داور فوتبال که مورد ضرب و شتم قرار گرفت + فیلم
  • گزارش‌زنده؛ ایران ۲ - تایلند ۰
  • شاید لورکوزن به لطف داور بی‌شکست ماند!
  • تکلیف دوئل حسن یزدانی و قاسمپور مشخص شد